Olethan muistanut päivittää muuttuneet yhteystiedot ajan tasalle ProPlussaan?

29.1.2021

Jäsentietojen ylläpidossa käytettävä proplus.fi -sivu on oiva työkalu jäsenen tavoittamiseen viestinnässä. Kun sinulla on voimassa oleva sähköpostiosoite palvelussa, saat Pron tiedotteet ja viestit sähköpostiisi.

Palveluun kirjautuminen on muuttunut, kun kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa 21.12.2020 lähtien. Palvelu kysyy sinulta Pron jäsennumerosi sekä henkilötunnuksen 4 viimeistä merkkiä. Sitten voit määrittää palvelulle uuden salasanan. Tarkistathan tietosi, että sinulla on palvelussa oikeat tiedot ja tarvittaessa päivität ne, kiitos.

Ammattiliitto Pron sovellus on jäsenille maksuton kätevä sähköinen jäsenkortti, joka kulkee älypuhelimessasi mukanasi silloinkin, kun lompakko jää kotiin. Sovelluksen avulla luet uutisia, löydät uusimmat jäsenedut, käytät palveluita, päivität omia tietojasi, ja hoidat työsuhdeasioitasi työpaikkasi luottamusmiehen tai liiton asiantuntijoiden kanssa kätevästi muutamalla pyyhkäisyllä.

Sovellus toimii matkoillasi myös vakuutuskorttinasi. Jos matkalla sattuu tai tapahtuu, löydät toimintaohjeet ja saat avun Pron sovelluksella.

Ohjeet mobiilisovelluksen lataamiseen löydät tästä linkistä.